Friday, February 22, 2008
Kabak Salatasi
Malzemeler:
4 adet kabak(2 pound)
3 kasik siviyag
1/2 su bardagi dogulmus ceviz
2-3 dis ezilmis sarmisak
2 yemek kasigi mayonez
1/2 su bardagi yogurt
Yeterince tuz
Hazirlanisi:
Kabaklar rendelenir.Siviyagda 15 dak. yumusayana kadar kavrulur. Sogumaya birakilir. Tuz,yogurt,mayonez,ezilmis sarimsak ve ceviz karistirilir. Kabaklar soguyunca bu hazirlanan karisimla karistirilir. Maydonozla suslenir. Servis yapilir.
NOT: Bu tarifi kirmizi lahanayla da yapabilirsiniz, ceviz kullanmadan. Dogranan kirmizi lahana biraz tuzla ovularak yumusatilir. Daha sonra yogurt, sarimsak ve biraz mayonezle karistirilir. Servis yapilir.
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment